Asistenţă şi consiliere pentru călătorii

1324

Serviciile noastre de asistență și consultanță pentru călătorii cuprind:

  • Elaborare profil călătorie/eveniment şi măsuri pentru diminuarea riscurilor specifice
  • Alerte în timp-real pentru orice tip de ameninţare relevantă pentru beneficiar
  • Planificarea călătoriei, informare și însoțire personal pentru delegații în interiorul sau exteriorul teritoriului național
  • Servicii de protecţie și protocol Low-Profile pentru persoane publice sau private
  • Evaluări operative de securitate pentru locaţii, infrastructuri şi obiective strategice specifice
  • Training specializat protocol şi etichetă specifice ţării şi scopului vizitei

CCIRom-Tkm oferă beneficiarilor suport informativ și operativ pentru fiecare etapă a pregătirii unor deplasări în scop de afaceri sau personal, pe termen scurt, mediu sau lung.

Rapoartele acestui serviciu îi ajută pe beneficiari să înțeleagă amenințările, sensibilitățile culturale, vaccinările și alte precauții necesare pentru o călătorie sigură și lipsită de evenimente nedorite.

Monitorizăm 24/7 evenimente pe tot mapamondul, pentru de a identifica amenințări variate precum instabilitate politică și socială, fluctuații economice sau financiare, terorism, probleme de mediu sau de altă natură, apoi le comunicăm în rapoarte specifice, într-un format individualizat și comprehensiv, cu scopul de a oferi sprijin informativ și ajutor corespunzător la potențialele provocări pe care beneficiarii le pot întâmpina pe parcursul deplasarilor.

De asemenea, beneficiarii pot solicita alerte de călătorie relevante pentru activitatea lor, care vor fi livrate în timp util pe telefonul mobil sau pe e-mail și cuprind observații analitice despre riscurile la care se expun în relație cu destinația unde îşi vor desfăşura activitatea.

În plus, suportul oferit include rapoarte informative pentru probleme specifice la solicitarea beneficiarului, predicții și estimări anticipative, soluții de răspuns rapid la provocări locale și recomandări pentru reducerea riscurilor.

Echipa CCIRom-Tkm utilizează colaboratori locali pentru a oferi cele mai bune recomandări de cazare, rute, opțiuni de călătorie și informări asupra situaţiei din țara de destinaţie, care au rolul de a alerta și pregăti beneficiarii pentru orice posibil eveniment.

De asemenea, specialiștii CCIRom-Tkm pot asista organizațiile publice sau private pentru planificarea procedurilor de protecție a activelor tangibile sau intangibile din cadrul organizației.

Alături de partenerii noștri, facilităm training de personal pentru diverși beneficiari în scopul de a-i ajuta pe aceștia înțeleagă provocările cu care se confruntă în secolul globalizării, caracterizat de multipolaritate și abundența de informații din surse deschise.

%d bloggers like this: